Nieuwsbericht

Nieuw bestuurslid: Bart Dirkx

[ maandag 14 juni 2021 ] - Onlangs hebben we Bart Dirkx als nieuw lid in het bestuur van de dorpsraad kunnen verwelkomen. Bart stelt zich graag voor middels onderstaand schrijven.

---

Wij, mijn vrouw Petra en onze dochter Nienke met ons hondje Mickey zijn op 16 maart vorig jaar in Zoutelande komen wonen. Onze zoon Donald bleef in Tilburg achter en woont al een tijd op zichzelf. Reden van verhuizing van Brabant (Berkel-Enschot) naar Zeeland was het aanvaarden van mijn baan bij Zorggroep ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen in Terneuzen. Ik ben daar klachtenfunctionaris tot 1 juli a.s. en ga daarna weer op zoek naar een andere baan.

Ik heb een juridische achtergrond (specialisatie gezondheidsrecht) met een eigen adviesbureau in de zorg en welzijn (JAZORG).

Ervaring met opkomen voor bewonersbelangen heb ik als lid (en later voorzitter) van een buurtcommissie in Tilburg waar we destijds (23 jaar) woonden.

Het opkomen van gemeenschappelijke belangen van bewoners van Zoutelande op het gebied van wonen en welzijn en het adviseren van gemeente Veere naar aanleiding daarvan, spreekt mij erg aan. De ‘aftrap’ van vanochtend was veelbelovend: zowel nuttig als erg aangenaam. Ik heb er echt zin in!


We genieten al volop van onze verbouwde woning en de omgeving en als de coronaperikelen voorbij zijn, zijn we van plan om ons meer te gaan integreren in dit mooie dorp aan de zee.

Andere nieuwsberichten

logo