Nieuwsbericht

Dorpsvisie voor ons dorp

[ zaterdag 12 februari 2022 ] - Beste inwoner van Zoutelande,

Ons dorp is een geweldig dorp. Direct aan de zee, fijn om te wonen, goed om te werken en zeer aangenaam om te recreëren. Hoe zorgen we ervoor dat ons Zoutelande ook in de toekomst een geweldig dorp is? Wat voor dorp willen we doorgeven aan de volgende generatie? En, heel belangrijk, wat willen jullie, jongens en meisjes in het dorp Zoutelande. Zijn er voorzieningen die jullie nu missen? Laat je stem horen!

Samen kunnen we, althans voor een deel, onze toekomst bepalen. Graag nodigen we alle inwoners van Zoutelande uit om ons te helpen om de komende weken samen een dorpsvisie voor ons dorp te maken. Een visie waarin we aangeven hoe we de toekomst van Zoutelande vorm willen geven. Een visie waarmee we aan de gemeente Veere laten zien wat we belangrijk vinden. Wat we voor ogen hebben als het gaat om natuur, verkeer, wonen, werken, recreëren, welzijn, toerisme….

Op vrijdag 18 februari a.s. staan we als dorpsraad Zoutelande in het dorpshuis de Soute Schakel, met een stand waarin u uw ideeën over de toekomst van Zoutelande kunt aangeven. Op zaterdagmorgen zullen we te vinden zijn in de voetbalkantine van de Meeuwen. Graag nodigen we u uit om die ideeën te komen delen, zodat we aan de hand daarvan een mooie visie op de toekomst van ons Zoutelande kunnen maken.

U komt toch zeker ook?
Soute Schakel: vrijdag 18 februari 2022: 8.30-10.30; 14.00-15.00; 17.00-18.30
Voetbalkantine De Meeuwen: zaterdag 19 februari 2022: 09.00-12.00

Heeft u geen gelegenheid om langs te komen in de Soute Schakel of bij De Meeuwen? Mail dan uw ideeën naar bestuur@dorpsraadzoutelande.nl Hoe ziet uw ideale Zoutelande eruit wat betreft verkeer, wonen, natuur, welzijn, leefbaarheid en toerisme? We horen het graag!!

Download hier de flyer: /docs/20220212-beste-inwoners-van-zoutelande-hm-4-1-2.pdf

Andere nieuwsberichten

logo