Nieuwsbericht

Hart onder de riem ivm Coronacrisis

[ donderdag 16 april 2020 ] - Als dorpsraad van Zoutelande hebben wij in deze moeilijke tijd een aantal mensen een hart onder de riem willen steken. Mensen die het als gevolg van de Coronacrisis extra zwaar hebben.
Er zijn bloemen bezorgd bij de mensen die wonen in het Woonzorgcomplex aan de Borne, en aan de mensen die in zorg zijn bij Philadelphia en ’s Heeren Loo, in de respectievelijke vestigingen aan de Spaier, de Nieuwstraat en de Swaalingestraat. Deze mensen mogen gedurende een aantal weken geen bezoek ontvangen. Met bloemen hebben we willen laten zien dat er aan hen gedacht wordt.
Ook zijn er bloemen bezorgd bij mensen die werkzaam zijn in de huisartsenpraktijk, bij SVRZ en Zorgstroom, de Jumbo supermarkt en Kindcentrum ’t Paalhoofd. Juist deze mensen worden nu extra zwaar belast . Met hun extra inzet zorgen deze mensen ervoor dat ons dorp in deze moeilijke periode leefbaar blijft, en onze inwoners niet verstoken raken van zorg en levensmiddelen en het onderwijs dat zij nodig hebben. Onze waardering hebben we middels bloemen laten blijken.

Blijf gezond en let goed op elkaar in deze moeilijke en onzekere periode!
Dorpsraad Zoutelande

Andere nieuwsberichten

logo